Handelsbetingelser

Klinisk Mundbind

Generelle oplysninger:

DanCarePro

CVR-nr. 41 66 60 48

Jernalderen 19

Fløng

2640 Hedehusene

info@kliniskmundbind.dk

www.dancarepro.dk

www.kliniskmundbind.dk

 

Betalingsformer:

Du kan benytte følgende betalings- og kreditkort på www.kliniskmundbind.dk: VISA-Dankort, VISA Debit, VISA, VISA Electron.

Ordrer, der er købt kontant med betalingskort får først trukket beløbet, når ordren er afsendt. Betalingen af faktura skal ske senest den dato, fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdato. Såfremt betalingen sker efter forfaldsdato beregnes 2% i renter pr. måned, indtil det forfaldne er betalt. Rykkere tillægges et gebyr på kr. 100,- Købers indbetalinger afskrives først på tilskrevne forfaldne renter og omkostninger – derefter på gælden. Køber er ikke berettiget til at modregne eventuelle modkrav på DanCarePro, som ikke er skriftligt godkendt af DanCarePro og har ikke ret til at tilbageholde nogen del af købssummen på grund af modfordringer af nogen art.

Priser:

Markedsførte priser og priser i tilbud er dagspriser og DanCarePro kan justere priserne uden forudgående varsel, medmindre andet er aftalt.

Oplyste priser er altid eksklusiv fragt.

Fragt:

DanCarePro leverer fragtfrit ved ordrestørrelser over kr. 600,- inkl. moms i hele Danmark.

Man kan kun vælge “lokal afhentning” hvis der er lavet en aftale med DanCarePro om dette.

Levering:

Lagerførte varer, der bestilles senest kl. 14.00 på hverdage, leveres inden for 1-5 hverdage til alle bofaste dele af landet. Varer leveres enten med GLS.

Vi forbeholder os retten til at levere en ordre ad flere omgange, afhængig af varens lagerstatus.

Fortrydelsesret:

Fortryder køber sit køb, har man 14 dage til at oplyse DanCarePro, at man ønsker at fortryde købet og gøre brug af sin fortrydelsesret. Herefter har man yderligere 14 dage til at returnere varen.

Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Hvis den returnerede vare beskadiges på grund af manglende emballage ved returnering, er det afsenderens ansvar.

Returomkostningerne afholdes af afsender.

Tilbagebetaling sker inden for 5 hverdage efter at DanCarePro har modtaget det returnerede på vores lager.

Varen sendes til:

DanCarePro

Jernalderen 19

Fløng

2640 Hedehusene

Vi modtager kun returvarer, der sendes til denne adresse og med et returordrenr. påført pakken.

Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker returneret pr. efterkrav.

Køber hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – man må prøve varen på samme måde, som hvis man prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at køber ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængigt af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må man altså gøre det samme, som man må i en fysisk butik. Man må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Teknologivarer skal returneres i ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt.

Bestillingsvarer og skaffevarer tages ikke retur.

Hvis køber fortryder sit køb, får man naturligvis det beløb tilbage, som man har betalt. I tilfælde af en værdiforringelse, som køber hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre køber inden da kan fremlægge dokumentation for, at vi har modtaget varen retur.

Reklamationsret:

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare, kan DanCarePro vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering. Fejl, der skyldes uegnet eller ukorrekt opbevaring eller anvendelse, er ikke omfattet af reklamationsretten.

Reklamation vedrørende manglende varer eller beskadigelse af produktet, skal ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varerne. Sker dette ikke, kanDanCarePro ikke holdes ansvarlig for dette.

For at gøre brug af reklamationsret skal man sende en mail til reklamation@roso.dk med en beskrivelse af reklamationen, samt en kopi af fakturaen eller ordrebekræftelsen. Vedhæft gerne et billede af evt. defekt eller mangel.

Vigtig info:

Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændring, udgåede varer samt leveringssvigt af tredjepart herunder force majeure.

Grundet udsving i produktionsomkostninger og generelle prisjusteringer i markedet af vores leverandører, tager vi forbehold for mindre prisreguleringer på vores sortiment.

Produktansvar:

DanCarePro kan kun holdes ansvarlig for skader et produkt forvolder, såfremt der kan forelægges dokumentation for at DanCarePro er direkte årsag til skaden. DanCarePro hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.

DanCarePro

Køb mundbind online