Spørgsmål og svar

Køb mundbind online

 1. Hvad anbefaler de danske myndigheder?
  Du kan læse mere om her
 2. Er de CE godkendt? 
  Ja, alle vores produkter er CE godkendt
 3. Hvad er type I, type II og type IIR?
  Der er tre typer medicinske ansigtsmasker; Type I, Type II og Type IIR. Type I skal kun bruges til patienter og andre personer for at reducere risikoen for spredning af infektioner, især i epidemiske eller pandemiske situationer. Ansigtsmaske af type I er ikke beregnet til brug af sundhedspersonale i en operationsstue eller i andre medicinske omgivelser med lignende krav (1). Medicinske ansigtsmasker Type II og Type IIR er beregnet til brug af sundhedspersonale i en operationsstue eller i andre medicinske omgivelser med lignende krav (1). Type betegnelsen I og II indikerer hvor god en filtrering mundbindet yder: Type I, har en bakteriefiltreringsevne på mindst 95%. Type II, har en bakteriefiltreringsevne på mindst 98%. Da kirurgiske masker efterlader huller omkring næse og mund, er de ikke designet til at filtrere små luftbårne partikler fra.
 4. Er det et dansk firma/leverandør
  Ja, det er 100% dansk
 5. Leveringstid og fragt leverandør
  Vi tilstræber at levere dag til dag, men nuværende er 1-5 dage, med forbehold for fragtfirmaets begrænsninger. Vi bruger GLS som vores fragtfirma.
 6. Brug af engangsmundbind
  Myndighedernes anbefaling af brug er op til 4 timer. Masken skal skiftes hvis den er fugtig, får skader eller man oplever det besværlig at trække vejret.
 7. Brug af genbrugelig mundbind
  Myndighedernes anbefaling af brug er op til 4 timer. Derefter skal de vaskes. Masken skal skiftes hvis den er fugtig, får skader eller man oplever det besværlig at trække vejret.
 8. Er der mængde eller antal rabat
  Ja, det kan du se under de forskellige produkter.
 9. Reklamationsret?
  Det kan du læse her
 10. Er der forskellige farver?
  På nuværende tidspunkt er der ikke andre farver end standard blå men du er mere end velkommen til at tilkendegive din interesse herom, da vi hele tiden kigger på forskellige produkter.
 11. Sådan bruger du et mundbind:
  Det kan du læse mere om her